Horon Kursu ; Horonun yaşattıkları ve yaşadıklarımız


Fb soruyor ne yapıyorsun diye, -elinin körünü- diyemem zira bizle sizleri buluşturdu. Hemşin sınıfları çok kolay oluşmuyor hatta oluşmuyor gibi. Buna bir çare olarak bir araya geldiğimizde Hemşin-Rize Horonunu öğretmeye çalışıyoruz. Temel eğitim veriliyor ayakta durduktan sonra yöreye göre oynaya , oynaya öğreniyor ve eğleniyorsunuz. Daha önce ki eğitimlerdeki videolarıhttps://www.facebook.com/groups/211214699038567/ gurubunda bir aray topladık arzu eden üye olabilrevde işte çalışabilir. smile ifade simgesi Bizim tanıdıklarımız ve sizleri referans gösteren herkes bu guruba üye olabilir.

İş ne yapıyorsunun cevabı hep horon düşünüyoruz, dernek işleri fiziki yapının gereksinmeleri, ego tatminler felan , feşmekan


Herkese Merhaba Sabah şerifleriniz hayrolsun.. Daha önce sizler kurs aldınız fakat yeni sınıflar oluşmuyor. Bu nedenle bilmeyen arkadaşlarımızın öğrenmesi oynaması eğlenmesi gerek. Bizde var olan HEMŞİN Horonu videolarını yükleyeceğim öğrenmek isteyen üye olabilir.
12 Senedir fiiziken olduğu kadar İnternet yazı, düzeltme ,araştırma konularında bana/bize çok hızlı ve tam destek veren Sevgili Neşe Müniroğlu'na Horon Evi olarak ve Horona bir Aydın'lı olarak içten hizmet verdiği için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Canan Akkaya