İŞTE !! ŞİMDİ KARADENİZ'E GİDİYORUZ . " Not Alır mısınız?"

KEMENÇE YUNUS EMRE KURT (BELKİ) SİYAMİDİS KOSTAS 
TULUM SANATÇISI VE DAVUL ZURNA

Horon kültürünü öğrenmiş ve kültürün için var olup katkı sağlamaya çalışan dostlarımız Karadeniz'e gitmek istediler. Yeterli sayıda kişi katılım gerçekleştirirse bu geziyi yapacağız.
Biz Karadeniz'i Kemençe , Türkü, Tulum ve Davul-zurna ile gezmek isteyenlerdeniz. Sizlerede bilgi vermek istedim. Aldığımız fiyatları incelemenizi rica ediyorum.
Yaylalarda , muhabbetlerde, Karapdal (Yayla Şenliği) olmak istiyoruz. Bizimle gelseniz de , gelmeseniz de zamanınız olursa ve eğer biz de gidersek orada bizimle olmanızdan mutluluk duyarız.
Gezi Şartları : İyi bir Tur şirketinden aldığımız en iyi fiyat ve açıklamaları
Önemli Not : Geziye "Yunus Emre Kurt " ile Horon ve Kemençe tadında gideceğiz. Otobüste , Yemek Yerken, Gezerken hep bizimle olacak ve çalacak.

Merhaba

Ağustos 2016 başı itibariyle Karadeniz Gezisi yapılacaktır.
Fiyat alabilmem için kişi sayısı önemlidir.

Fiyatları oluşturabilmem için gelme olasılığı olanlar " ben fiyatlara göre gelebilirim" diyenler lütfen ! bilgi iletsin.

Kemençe ile 7-8 gecelik Karadeniz Gezisini Horon tadında yapacağız. Yunanlı gurup da eğer biz gidersek bizimle bu geziye katılacak..

Bilgi rica ediyorum. Alınan fiyatlar size uymazsa vazgeçersiniz.

09 / 087 / 15 Ctesi Sabah Hareket edeceğiz.

Aracımız şöförlü ve özel tutacağız.
Turizm şirketlerinden yatış için fiyat alacağız..
Yunus Emre Kurt ile Tulumla oradan da Davul Zurna buluruz.


Yeni Açılacak Sınıflar (2013) En güncel kurs programı : www.horonevi.com ve www.horonkursu.com Mobil Telefonunuzdan takip için : m.horonevi.com Derneğimizde verilen kurslar; Horon Kursu, Hemşin Horon Kursu, Kemençe Kursu, Tulum Kursu, Zeybek Kursu En az 10 kişi olduğunda sınıflar açılmaktadır. Ön kayıt için ;" Adınız Soyadınızı ve Kadıköy / Horon / P.Tesi 1 Kişi veya Topkapı Kemençe 2 kişi " gibi, yazarak 532 321 17 18 nolu telefona kısa mesaj atınız.Sınıflar 10 kişi olduğunda başlayacak ve mutlaka kurs hakkında bilgi alacaksınız. Gelemeyecek olursanız, Lütfen! haber verin. Grupları oluşturmak açısından önemlidir. Her zaman özel kurs alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Canan Akkaya